Innovatieprogramma TOTO - voucher t.w.v. €6.000,- per ondernemer

Het totaal aantal aanmeldingen is bereikt

Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst? Vul dan onderstaand formulier in.

Om als ondernemers in Overijssel voorop te blijven lopen heeft Gastvrij Overijssel een praktisch innovatieprogramma voor u opgezet: Het Topprogramma Overijsselse Toeristische Ondernemers (TOTO). U kunt daarbij kennis en inspiratie opdoen tijdens workshops en partners ontmoeten tijdens congressen en creatieve sessies. Bovendien zijn er per onderneming bedrijfsvouchers beschikbaar t.w.v. € 6.000,-!

Let op: voor dit topprogramma is plaats voor maximaal 125 deelnemers.

Wat gaan we doen? Het programma bestaat onder andere uit:  Recreatiecongressen, workshops en regiobijeenkomsten met topsprekers  innovatiescans  bedrijfsvouchers ter waarde van € 6.000,-  Innovatietours bij top recreatiebedrijven

Deelnemers met ambitie om te innoveren starten met een innovatiescan waarmee uw recreatiebedrijf wordt doorlicht. De scan wordt uitgevoerd door HISWA, RECRON of KHN.

Er zijn 125 innovatievoucher t.w.v. € 6.000,- beschikbaar voor recreatieondernemers met ambitie, die een aanzienlijke bijdrage leveren aan de vrijetijdseconomie in Overijssel. Voorwaarde is dat de aanvrager een fysiek vrijetijdsproduct aanbiedt. Stichtingen met een toeristisch product komen ook in aanmerking, met als voorwaarde dat deze geen structurele overheidssubsidie ontvangen. De innovatievoucher wordt ingezet voor uw eigen bedrijfsinnovatie en uitgevoerd door één of meerdere externe adviseurs die u zelf kunt uitkiezen. U kunt dan denken aan het verbeteren van uw internetstrategie, duurzaamheid, automatisering, buitenlandse klantengroepen, nieuwe hospitality concepten, etc.

Deelnemers die gebruik gaan maken van de innovatievoucher betalen een deelnemersbijdrage van € 380,- Daarnaast worden gedurende de projectperiode uw bestede uren aan uw individuele innovatieprogramma en in workshops, kenniskringen e.d. gebruikt als cofinanciering voor de projectkosten. Er is maximaal plaats voor 125 deelnemers, dus wacht niet te lang.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in: