Noteer alvast in uw agenda: Workshops in 2019

In het voorjaar van 2019 kunt u uw kennis weer bijspijkeren. Vanuit Gastvrij Overijssel staan een aantal bijeenkomsten gepland voor toeristische ondernemers. Er staan er in ieder geval twee gepland. Binnenkort kunt u zich via deze pagina aanmelden!

26 maart 13.30-16.30 uur: Op zoek naar de ware: Vind jouw perfecte doelgroep met de Leefstijlvinder

In deze sessie gaan we ons verdiepen in de doelgroepsegmentatie van de vrijetijdssector de “Leefstijlvinder”. Wat is het nut en de noodzaak van het denken in doelgroepen én wat kan het concreet opleveren voor je onderneming?

Meld u nu aan

11 april 13.30-16.30 uur: Duurzaamheid in de praktijk

Welke duurzame maatregelen kun je en moet je als bedrijf nemen? Én, waar vind je ondersteuning? Met onder andere inspirerende presentaties van Dutch Cuisine over verduurzaming van de menukaart in de horeca en Nieuwe Energie Overijssel over stimuleringsregelingen vanuit de provincie.

Meld u nu aan

16 mei 13.30 - 16.00 uur: De gast van nu!

Deze workshop staat in het teken van "Gastgerichtheid". Wat verstaan we onder gastgericht werken? Hoe gaan we om met het veranderende gedrag en de veranderende verwachtingen van gasten?

Wat is de invloed van Internet en Social Media op het gedrag van gasten en hoe gaan we daar als bedrijf mee om?

Aan het eind van de workshop mag je verwachten; inzicht, bewustwording..... en misschien een "gastvrijheidsplan" voor je eigen bedrijf!

Deze workshop wordt verzorgd door Bureau HTM. Aanmelden kan binnenkort.

Nieuwe e-learning online

Uw kennis over Social Media Marketing voor de Duitse markt bijspijkeren? Volg de nieuwe online training op www.onlinetrainingoost.nl